رییس سازمان دامپزشکی کشور گفت: جراحی اقتصادی دولت سیزدهم و حذف ارز ترجیحی باعث شد تا مصرف سرانه مرغ در دهک‌های بین یک تا چهار جامعه افزایش یابد.

سید محمد آقامیری رییس سازمان دامپزشکی کشور در دیدار با حجت الاسلام و المسلمین عابدینی نماینده، ولی فقیه در استان قزوین گفت: سرانه مصرف مرغ تا قبل از حذف ارز ترجیحی برای دهک پایین جامعه ۱۲کیلوگرم در سال بود، اما دهک هفتم تا دهم جامعه سالانه ۵۵ تا ۶۴ کیلوگرم مصرف داشت.

وی افزود: دولت با برداشتن ارز ترجیحی شکاف تبعیض و بهره‌مندی از رفاهیات و سلامت جامعه را کاهش داد و توانست در مصرف سرانه مرغ پنج تا هفت برابر به نفع دهک‌های پایین جامعه گام بردارد.

آقامیری اضافه کرد: سالانه ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن مرغ در کشور تولید می‌شود و به طور متوسط سرانه مصرف مرغ برای هر یک نفر ۳۱ کیلوگرم در سال است.

 رییس سازمان دامپزشکی کشور گفت: تا قبل از حذف ارز ترجیحی بین ۱۰ تا ۱۵ هزار میلیارد تومان یارانه در این میان ناپدید می‌شد و برخی تنها با یک مجوز بدون فعالیت نهاده یارانه‌ای دریافت می‌کردند.

آقامیری افزود: هم اکنون هزار و ۷۰۰ عامل بیماری زای دامی در کشور وجود دارد که از این میان ۸۰۰ نوع بیماری بین انسان و دام مشترک است که سازمان را موظف می‌کند در راستای حفظ سرمایه دام و ارتقا سلامت جامعه کوشا باشد.

وی اضافه کرد: خوشبختانه پس از ۶ سال از امروز صادرات مرغ به کشور عراق آغاز شده و با توجه به سبز بودن اوضاع بیماری در حوزه طیور هیچ نگرانی در این رابطه وجود ندارد.

 رییس سازمان دامپزشکی کشور گفت: وضعیت استراتژیک استان قزوین در تولید طیور، دام، شیر و تخم مرغ در کشور بسیاررمهم است و یکی از اولویت‌های اساسی سازمان دامپزشکی کشور در راستای حمایت از مصرف کنندگان کل کشور اهمیت و توجه به تولیدات قزوین بوده که خوشبختانه هر روز با رشد و توسعه همراه است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.